تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد
روحانی:

واحدهای تولیدی در این ایام بسیار خوب عمل کردند

رئیس جمهور کشورمان گفت: واحدهای تولیدی در این ایام بسیار خوب عمل کردند و در بسیاری از مراکز تولیدی ما افراد مبتلا به بیماری کرونا بسیار کم داریم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 27
کد خبر: ۴۱۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه هم اندیشی رئیس جمهور با مدیران پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان، اظهارداشت: واحدهای تولیدی در این ایام بسیار خوب عمل کردند و در بسیاری از مراکز تولیدی ما افراد مبتلا به بیماری کرونا بسیار کم داریم.

 

وی افزود: ما می‌توانیم امروز یک رقابتی را بین دانشگاه‌های علوم و پزشکی، بیمارستان‌ها و شرکت‌های دانش بنیان آغاز کنیم و تلاش کنیم برای سفید شدن. باید تلاش کنیم بخش سفید را در کشور گسترش بدهیم و تلاش کنیم این ویروس از بین برود.

 

روحانی گفت: مهم است که از پارک‌های علم و فناوری به کارخانه‌ها برسیم. امیدواریم بزودی شاهد کارخانه‌های نوآوری باشیم و این می‌تواند برای ما مؤثر باشد و می‌تواند حرکت خوبی در کشور آغاز شود.

 

رئیس جمهور افزود: دانشگاه سنتی، اقتصاد سنتی و فعالیت سنتی کم کم باید جای خود را به حرکات نوین و علمی بدهد. دانشگاه‌های سنتی ما باید به دانشگاه‌های فناورانه تبدیل شود و افتخار آفرین باشد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر